Agitatul

Totul se misca ametitor.

Seara de film. Fast and furious 6

Fast-Furious-6-Official-Super-Bowl-Spot-2013-Trailer-1080P-HdIeri, seara de film cu baietii. Nu stiu de ce zic cu baietii ca s-a strecurat si o fata printre noi…in fine. Oricum nici cu noi nu mi-a fost rusine, 3 tampiti care s-au dus sa vada vajj vajj, vrumm, vrumm, ni-no, ni-no si drifturi.
Da, am mers la Fast and Furious 6 si am avut parte de cele mai ciudate 130 de minute din cariera mea de cinefil in devenire. Inarmat cu un butoi de pop-corn si cu o sticla de apa plata Dorna luata de la Real. Aha, am luat apa de la Real pentru ca nu am inteles niciodata de ce trebuie sa dau pe o sticla de jumate de apa tot atat cat dau intr-un club, la o amaraciune de cinematograf.
Eeee, vorba polonezului…Uatevar.
Am intrat in sala, ne-am instalat, am inceput sa rumegam floricele si asteptam sa inceapa filmul. Filmul incepe, se termina, mergem in parcare, ne suim in masina, plecam acasa.
Gata.
Ce-am vazut…
Cum era si normal pentru o astfel de franciza s-a ajuns si la partea a 6-a si surpriza, vine si partea a 7-a. In partea a 6-a caci pe aista am vazut-o ideea a fost geniala. S-a vazut ca Justin Lin a readus la viata seria atat prin distributie cat si prin incarcatura emotionala, plus ca filmul a inceput exact de unde s-a terminat precedentul, crescand astfel interesul privitorului din primele secunde. Filmul a avut di toati si nu a plictisit ci doar a deprimat pe alocuri. Urmariri de masini, adrenalina, actiune la maxim, masini tunate, dar, pentru ca de fiecare data exista si un dar, a dezamagit la capitolul cascadorii si replici  care su fost mai mult decat stupide. Linia povestii a continuat bine si revenirea lui Letty (Michelle Rodriguez) in prim plan a fost de bun augur iar versiuna <rea> a echipei lor a fost ca un mirror fight, plus ca Luke Evans cel care a interpretat personajul Owen Shaw a fost genial.
Problema generala: Cu cat inainta in actiune, filmul te lovea cu o faza imbecila sau o replica de tot rahatul.
wbLUX
In partile anterioare soferii erau oameni ca noi, obisnuiti. In partea a 6-a au deprins cu toti apucaturi de Superman, Batman, Billy the Kid, Hulk, mai zi tu cativa. Cred ca e o scoala care scoate pe banda super-eroi altfel nu se explica. De la un Dominic Toretto (Vin Diesel) care in prima parte nu a depus efort decat in momentul cand s-a batut cu japonezul ala sau cand invartea la robinetul de la bidonul cu NOS, s-a ajuns la un Dominic Toretto care zboara 20 de metri in aer peste o autostrada suspendata la cel putin 100 de metri inaltime o prinde pe Letty (Michelle Rodriguez) (care zbura si ea, evident) si ajunge in siguranta pe o masina. Tyrese zboara si el de pe o masina pe alta fara probleme dupa ce masina lui a facut cu brio fata timp de cateva minute unui tanc de 30 de tone…
Mami, mami, uite-l pe Superman.
Taci ma ca e elefant, nu vezi ca e negru.
Hobbs a.che.iei Dwayne Johnson flutura si el cu o matahala de 120 de kile de muschi in tavan de parca era un bax de coca cola zero (am scris coca cola cu litere mici pentru ca imi place Santal), un chinez bate 3 gabori de metrou, un alt chinez (japonez, coorean) si un negru, moment in care gaborii isi dau semaa ca au de a face cu un tip special renunta sa cheme ajutoare isi ridica chipiurile, le scutura si pleca toti cu capul in pamant invinsi si cu demnitatea tarata in praful metroului londonez. Un Antonov ce ruleaza vreo 20 de minute pe o pista care nu se mai termina, cadavre care dispar si reapar de la o imagine la alta, o Alfa Romeo agatata de flapsul unui Antonov de 500 de tone care are nesimtirea sa-l si puna la pamant si multe altele.
Mda.
Am ajuns la concluzia ca am revazut Die hard 2 cu masini tunate. Pe o scara de la 1 la 10 a fost un pic, un pic mai placut decat sexul cu nevasta-mea. In opinia mea ca de, e blogul meu, FF6 este un film la care trebuie sa iti lasi creierul la intrare sa faci abstractie de logica si sa-l urmaresti doar pentru a-l vedea pe Jason Statham la final. Apropo e fratele lui Owen Shaw. :)))
Upsss.
 Cumparati nachos…
Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Seara de film. Fast and furious 6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: