Agitatul

Totul se misca ametitor.

Samsung Galaxy S4 primeste update de firmware

 
quel-os-pour-le-prochain-samsung-galaxy-s4
Vesti bune pentru posesorii de Galaxy S4. In urma numeroaselor plangeri pe care le-au primit referitoare la capacitatea de stocare cei de la Samsung au venit cu o solutie salvatoare pentru posesorii versiunilor de 16 GB. Update-ul celor de la Samsung va permite stocarea si instalarea atat a vechilor cat si a noilor aplicatii direct pe cardul de memorie SD.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Lansarea acestui update este destul de importanta pentru utilizatorii versiunilor de 16GB in contextul in care mutarea aplicatiilor pe cardul SD poate salva o parte din spatiul necesar, ei fiind extrem de deranjati de cei doar 9,5 GB ramasi disponibili pentru stocare.Odata cu lansarea acestui update cei de la SamMobile au raportat ca Samsung a mai reusit salvare a inca 0.08GB pentru aceleasi terminale de 16 GB. Pe langa problema spatiului de stocare, actualizarea noului update va aduce cateva imbunatatiri si modificari cum ar fi: Capacitatea de inregistrare HDR si “fix-ul” pentru inlaturarea efectului de violet sesizat la derularea prin pagini. 
Momentan acest update este disponibil doar utilizatorilor din Germania, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie lansat si in alta zona.
Sursa: http://www.news.cnet.com
Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: