Agitatul

Totul se misca ametitor.

Primeste-l Doamne si pe asta.

elena-udrea_officeMare stire mare astazi mai prin toate ziarele. Elena Udrea aka blonda lu` Base si omul de afaceri Dorin Cocos divorteaza. Pe cine ar interesa? Poate doar pe cei implicati in divort ca pe restul, nu prea cred. Va fi ceva trecator, discutat intre doua opriri in statie a lu` 41.
Pacat. 🙂 Vorba lu`cheliosul de Bendeac: MILF-ul meu preferat a divortat. Noi sa fim sanatosi si sa traim cu senzatia ca poate s-o nimeri si impuscam si doi iepuri dintr-o lovitura. Astia doi s-au casatorit cand ne-am pricopsit cu basescu , acum ca divorteaza… Hai ca se poate!!!
Sfarsitul mariajului a avut loc in fata notarului. ??? 
Fara scandal, fara iesiri televizate la Maruta, Simona … sau pe la kanal D? Ciudat cuplu.
Dragi ex-parteneri de viata nu puteti lasa o Romanie cu ochii in soare. Detalii, detalii. Suntem o societate ce se delecteaza in fiecare zi dupa ora 17 cu un divort monden, alaturi de o punga de seminte Nutline. Nu ne ignorati.
Divortul, dupa cum era si de asteptat a luat sfarsit in data de 10 iunie dupa ” o analiza indelungata a relatiei”, in care cei doi, au realizat ca au cariere incompatibile, unul in afaceri celalalt in politica si au fost privati de timpul necesar unei relatii normale.
De cand si pana cand au fost afacerile incompatibile cu politica in Romania?
Nu mai conteaza.
Ce conteaza in schimb este faptul ca cei doi au ramas buni prieteni, chiar daca vor merge pe drumuri separate.
Raman de impartit cateva lucruri vechi ramase de la bunica mostenire, cum ar fi: un bloc cu patru etaje, finalizat în 2009, in zona Floreasca, firma Dalli International Co in care fiecare detine 50%, doua autoturisme Mercedes, patru terenuri intravilane, doua case, in Pipera si Floreasca, un apartament in zona Unirii, actiuni de aproape 500.000 de euro, bijuterii si ceasuri de 50.000 de euro.
O nimica toata.
Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: