Agitatul

Totul se misca ametitor.

A Bouquet Of Three Awards

WOW, cred ca este cuvantul potrivit pentru ceea ce am simtit in momentul cand am gasit comentariul Loredanei T la unul din articolele mele prin care ma instiinta ca am fost nominalizat pentru “A Bouquet Of Three Awards-un premiu simbolic pentru activitatea in blogosfera”. Nu stiu cat de simbolic este acest premiu pentru unii, dar pot spune ca pentru mine este ceva senzational. Cred ca un astfel de feedback ar mobiliza pe oricine. Pe mine ma miscat si mi-a dat incredere in mine. A fost acel stimulent de care aveam nevoie ca sa continui. Se schimba totul cand afli  ca ceea ce faci, intr-o oarecare masura, este apreciat. Sunt nou in aceasta lume a blogurilor. La inceput, ca toti de altfel, nu am crezut ca sunt pe drumul cel bun dar se pare ca m-am inselat. Am fost intr-adevar surprins sa aflu ca, starea mea de spirit pozitiva si gandurile pe care incerc sa le pun in fiecare postare prind contur.
Va multumesc!
Va multumesc voua, celor care ma cititi si care mi-ati apreciat munca de pana acum, si nu in ultimul rand iti multumesc tie Loredana T pentru aceasta nominalizare. Promit sa continui si sa incerc, ca in fiecare dimineata sa pun un zambet pe fata voastra.
first-best-moment-award-winner1sunshine-blog-award
versatilebloggernominations-copy
 
Aceasta campanie de promovare in blogosfera implica si responsabilitati pentru nominalizati: sa imparta la randul lor bucuria pentru aprecierea pe care au primit-o altor 15 proiecte noi. Fiecare blogger va fi instiintat de nominalizare printr-un scurt comentariu si, daca va accepta acest premiu simbolic, are obligatia de a mulțumi celui care l-a nominalizat printr-un scurt articol in care: sa-i promoveze proiectul, sa afiseze imaginile premiilor simbolice, sa faca la randul sau alte 15 nominalizari noi si sa impartaseasca 7 lucruri despre sine cititorilor sai.
 
Cele 15 bloguri pe care le urmaresc:
Likeit,  Amar de zi,  Carmen`s spored blog,  Mike`s phonemic blog, Pishky, Loredana T, Blogu lu` OtravaMantzy, Scame din buricul mintii, Mucegaiuri bine alese, Blogul lui Adrian, Javra, Jurnalul unei Eve, Irealia, Ucenicul Vrajitor
 
7 lucruri neinteresante despre mine: 
–       Imi sare tandara repede
–       Iubesc sa merg la pescuit
–       Nu am mai baut si fumat de 3 ani
–       Sunt fan Depeche Mode
–       Nu imi plac sporturile care produc transpiratie
–       M-am lasat de World of Warcraft dupa 7 ani de joaca
–       Am un golden retriever de 4 ani pe nume Frodo

Single Post Navigation

5 thoughts on “A Bouquet Of Three Awards

  1. Pingback: Pishky | Un buchet de PREMII

  2. Ehehehe, la punctul 4 am zâmbit larg! 🙂

  3. Ai crezut ca erai singura? :))

  4. Ia te uita, nu stiam ca intri pe la mine! Mergi pe varfuri, sau ce?!

Leave a comment